Overslaan en naar de inhoud gaan

Kantine SV Meerssen volledig verwoest door brand

Geplaatst opzondag 2 augustus 2020 - 8:27

De kantine van voetbalclub SV Meerssen is in de nacht van zaterdag op zondag in as gelegd door een verwoestende brand.

Rond 3:00 uur kregen de hulpdiensten een melding van een inbraakalarm. Eenmaal ter plekke bleek het gebouw aan de Proost de Beaufortstraat in brand te staan.

Oorzaak onbekend
Het vuur heeft de kantine volledig verwoest. De brandweer heeft kunnen voorkomen dat het vuur oversloeg op andere ruimtes. Hoe de brand heeft kunnen uitbreken, is vooralsnog een raadsel. "We doen nog onderzoek om te kijken of er sprake is van brandstichting", laat een politiewoordvoerster weten. Onder andere een speurhond is ingezet bij dat onderzoek.

SV Meerssen afgebrand (2 aug 2020)
Foto: L1

Gewonnen van Roda
Vrijdag speelde de hoofdklasser SV Meerssen nog tegen Roda JC in het Parkstad Limburg Stadion. Roda JC verloor in eigen huis van de club uit Meerssen met 2-3.

Lees ook: Roda JC verliest van Meerssen, MVV gelijk tegen ADO

Amateurvoetbalverenigingen uit Maastricht zijn een gezamenlijke geldinzamelingsactie gestart om de club uit Meerssen te helpen bij wederopbouw van de sportkantine.

Kantine SV Meerssen in brand (2 aug 2020)
Foto: Wijkagenten Gulpen-Wittem (Facebook)
Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen