Overslaan en naar de inhoud gaan

Kantine SV Meerssen volledig verwoest door brand

Geplaatst opzondag 2 augustus 2020 - 8:27

De kantine van voetbalclub SV Meerssen is in de nacht van zaterdag op zondag in as gelegd door een verwoestende brand.

Rond 3:00 uur kregen de hulpdiensten een melding van een inbraakalarm. Eenmaal ter plekke bleek het gebouw aan de Proost de Beaufortstraat in brand te staan.

Oorzaak onbekend
Het vuur heeft de kantine volledig verwoest. De brandweer heeft kunnen voorkomen dat het vuur oversloeg op andere ruimtes. Hoe de brand heeft kunnen uitbreken, is vooralsnog een raadsel. "We doen nog onderzoek om te kijken of er sprake is van brandstichting", laat een politiewoordvoerster weten. Onder andere een speurhond is ingezet bij dat onderzoek.

SV Meerssen afgebrand (2 aug 2020)
Foto: L1

Gewonnen van Roda
Vrijdag speelde de hoofdklasser SV Meerssen nog tegen Roda JC in het Parkstad Limburg Stadion. Roda JC verloor in eigen huis van de club uit Meerssen met 2-3.

Lees ook: Roda JC verliest van Meerssen, MVV gelijk tegen ADO

Amateurvoetbalverenigingen uit Maastricht zijn een gezamenlijke geldinzamelingsactie gestart om de club uit Meerssen te helpen bij wederopbouw van de sportkantine.

Kantine SV Meerssen in brand (2 aug 2020)
Foto: Wijkagenten Gulpen-Wittem (Facebook)
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen