Overslaan en naar de inhoud gaan

Kansen voor Dumoulin: Tour 2017 start met tijdrit

Geplaatst opdonderdag 14 januari 2016 - 11:14

Goed nieuws voor Tom Dumoulin. De Tour de France van 2017 start in Düsseldorf met een tijdrit over 13 kilometer.

De tijdritspecialist uit Maastricht krijgt niet zijn gedroomde finish op het Vrijthof, maar wordt wel op zijn wenken bediend met een tijdrit.

Tijdrit
In Düsseldorf werd donderdag het programma voor het openingsweekend onthuld. De Tour start dus op 1 juli met een 13 kilometer lange tijdrit. Een dag later volgt er een rit in lijn met wederom de start in Düsseldorf. Waar de etappe dan finisht is nog niet precies duidelijk. Wel dat dit in de buurt van Düsseldorf gaat zijn.

Limburg
Of de Tour in 2017 ook Limburg aandoet, is nog steeds niet duidelijk. Het volledige etappeschema moet nog onthuld worden.

Vrijthof
Eerder liet Dumoulin nog weten niet te rekenen op een Tour die begint met een tijdrit. "Die Duitsers zijn helemaal geil van sprintersritten." Doordat de Tour van 2017 nu begint met een tijdrit, kan die andere droom van Dumoulin wel in de ijskast. Een tijdritfinish op het Vrijthof zal er namelijk niet meer inzitten.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Tourstart 2017 in Düsseldorf, Limburg aast op etappe
Tourbaas Prudhomme stelt Limburg gerust
Goed nieuws voor Limburg, 'Tour de France ook door Verviers'
ANP, Tour de France, wielrennen, wielersport, sprint, sprinters
Kans op Limburgse Touretappe steeds kleiner
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen