Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Kans weer wat groter, komt Justin Bieber naar Pinkpop?

Geplaatst opdinsdag 29 november 2016 - 18:38

De kans dat Justin Bieber dit jaar op Pinkpop staat is weer wat groter nu de superster rond Pinkpop ook optreedt in Denemarken en Zweden.

De zanger staat volgens zijn eigen site op 5 juni in Denemarken en op 10 juni in Zweden.

Speculaties
De geruchten over Bieber en Pinkpop gaan al even. Zeker nadat Pinkpop-baas Jan Smeets aangaf dat Pinkpop 2017 'niet minder, maar wel anders wordt'. Nu het tieneridool daadwerkelijk rond Pinkpop in Europa is, nemen de speculaties op internet alleen maar toe.

Lees ook: Geruchtenmachine draait: wie komt er naar Pinkpop?

Headliners
Mocht de Canadees naar Landgraaf komen, dan lijkt zaterdag 3 juni (de eerste dag van het festival) de meest logische dag. Bieber staat namelijk op maandag in Denemarken op de planken en voor zondag 4 juni ligt Green Day al vast als headliner.

Martin Garrix
Verder zoemt ook de naam van Martin Garrix nog steeds nadrukkelijk rond. Het is bekend dat de beste dj van de wereld en Justin Bieber goede vrienden zijn en Pinkpop liet de afgelopen jaren met Major Lazer en Avicii al zien niet vies te zijn van dancemuziek.

De twee staan bovendien samen op festivals in Italië en Noorwegen en zijn ook al een tijdje bezig om samen een nummer uit te brengen.

Lees ook: Wordt Justin Bieber de grote verrassing op Pinkpop?

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Pinkpop line-up: niet Bieber maar Garrix sluit zaterdag af
Dit weten we al over Pinkpop 2017
Eerste dag Pinkpop: Bieber als hoofdact, Garrix sluit af
Ontzetting bij Pinkpop-bezoekers vanwege komst Bieber
Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen