Overslaan en naar de inhoud gaan

Kans op natte sneeuw in Zuid-Limburg

Geplaatst opdinsdag 13 oktober 2015 - 14:09

De zomer lijkt nu echt voorbij. En het lijkt wel of de herfst dit jaar wordt overgeslagen. In de nacht van dinsdag op woensdag is er zelfs kans op natte sneeuw.

Het zal dan in de hele provincie afkoelen tot zo'n 2 tot 4 graden.

Natte sneeuw
Meteo Limburg verwacht dat het geruime tijd droog zal zijn, maar in het tweede deel van de nacht zal het af en toe licht regenen.
Vooral in delen van Zuid-Limburg is er dan kans op natte sneeuw, en dat geldt ook voor de ochtenduren. Overdag is het waarschijnlijk helemaal bewolkt, met langdurige perioden met regen. 's Middags zal het zo'n 5 tot 7 graden worden.

Verwachting
Ook na woensdag is het volgens Meteo Limburg een stuk kouder dan normaal. De normale maximumtemperatuur voor half oktober is zo'n 15 graden. Het zal donderdag en vrijdag 's middags maximaal slechts 8 tot 9 graden worden. Komend weekend kruipt de temperatuur weer iets omhoog en stijgt het kwik tot een graad of 11.

Meer weer? Bekijk hier de uitgebreide weersvoorspelling voor Limburg.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Opnieuw kans op sneeuw in Limburg
Eerste sneeuwval in Limburg
Volgende week tot tien centimeter sneeuw in Limburg
Sneeuw Heerlen
Kans op natte sneeuw in Limburg
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen