Overslaan en naar de inhoud gaan

Kans op doorstart Huize de Berg nagenoeg verkeken

Geplaatst opdonderdag 11 juli 2019 - 18:04

Een doorstart van Huize de Berg in Heerlen lijkt niet waarschijnlijk.

Dat laat de curator weten aan vakbond FNV, die de 33 overgebleven personeelsleden donderdagmiddag heeft ingelicht..

Gebouw
Partijen die geïnteresseerd zijn in het verzorgingstehuis, haken af als ze de staat van het voormalige kloostergebouw zien: 'De financiële situatie binnen het immens grote gebouw is dusdanig, dat dit serieuze partijen ervan weerhoudt de diensten over te nemen.' Eventuele kandidaten kunnen zich nog tot eind deze maand melden.

Dubieus
In het zorgklooster leven nog zo'n 45 vaak hoogbejaarde zusters van de congregatie Kleine Zusters van de Heilige Jozef. Zij werden verzorgd door Allerlei Gastvrij, een commercieel zorgbedrijf dat begin juni failliet ging. Niet lang voor het faillissement was het personeel overgeheveld van een zorg- naar een horeca-cao. Die gang van zaken kort voor het bankroet roept nog steeds veel vragen op bij het personeel.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen