Dikke Antje met nieuw onderstel teruggeplaatst aan het Bassin in Weert nr 1 (12 jan 2021)

Dikke Antje waakt weer over het Bassin

Dikke Antje is weer teruggekeerd naar het Bassin in Weert. Het kanon heeft een nieuw onderstel gekregen, omdat het oude vervallen was.

Het kanon Dikke Antje
Dikke Antje keert terug naar het Bassin in Weert

Dikke Antje keert dinsdag terug naar het Bassin, vlakbij de Stadsbrug in Weert.

Bijna oudste kanon van Nederland in Blerick (15-04-2020)
Kanon Blerick blijkt een van de oudste in Nederland

Een kanon dat al sinds jaar en dag te zien is in Blerick blijkt ongeveer 500 jaar oud te zijn. Daarmee hoort het stuk geschut waarschijnlijk tot de oudste kanonnen van Nederland. Dat is de voorlopige conclusie van artillerie-kenner Nico Brinck uit Terschelling.

Kanon Susteren terug op sokkel
Kanon Susteren weer thuis na opknapbeurt

Het kanon van Susteren is na een maandenlange opknapbeurt weer terug op het Raadhuisplein.

Duits kanon van Susteren krijgt grote beurt

Het kanon dat na de bevrijding in 1945 achtergebleven is in Susteren ondergaat de komende maanden een grondige opknapbeurt.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten