Lex Uiting en Susan Oostdam - ziekenhuis

Uiting maakt podcast over baarmoederhalskanker vriendin

Lex Uiting en zijn vriendin Susan Oostdam hebben een podcast gemaakt over haar ziekte en de emotionele rollercoaster waar ze een jaar geleden in belandden toen bij Oostdam baarmoederhalskanker werd ontdekt.

Anget Mestrom
Wethouder Peel en Maas legt taken tijdelijk neer

Wethouder Anget Mestrom van Peel en Maas legt haar taken tijdelijk neer vanwege ziekte. Er is een kwaadaardige tumor ontdekt in de bijnier.

operatie, chirurg, opereren, ziekenhuis, zorg, gezondheidszorg, ingreep (stock)
Nieuwe pijnstilling bij operatie dikkedarmkanker VieCuri

Chirurg-oncoloog Jeroen Vogelaar van het VieCuri ziekenhuis bedacht een nieuw soort pijnstilling voor patiënten die een darmoperatie hebben gehad. In plaats van een infuus met morfine krijgen patiënten een pijnstilkatheter.

Björn Mom
Robert Gesink staat AGR-shirt af in strijd tegen kanker

De uit Ransdaal afkomstige Björn Mom heeft ervoor gezorgd dat wielrenner Robert Gesink zijn Amstel Gold Race-wedstrijdshirt laat veilen voor het goede doel.

21-03 ONLINE Tafelgesprek
Kind met kanker: 'Leven is niet meer vanzelfsprekend'

Vier jaar geleden had de dokter slecht nieuws voor de toen 5-jarige Eline uit Heerlen: ze leed aan acute leukemie. Moeder Annemiek Kuijer schreef een boek over wat zij noemt 'onze reis door de kinderoncologie'.

Doneeractie Prinses Máxima Centrum (11 jan 2021)
Actie groot succes: ruim 50.000 euro voor kinderziekenhuis

Met een doneeractie hebben vrienden en familie van de in september overleden Minke Geurts uit Horst 50.593,33 euro opgehaald voor het Prinses Máxima Centrum in Utrecht.

atzo nicolaï anp foto
Oud-topman DSM Atzo Nicolaï ongeneeslijk ziek

Oud-DSM-bestuurder en ex-politicus Atzo Nicolaï legt per direct zijn functie als voorzitter van havenondernemersorganisatie Deltalinqs neer, vanwege onbehandelbare kanker. Dat bevestigt Deltalinqs.

stock kanker borstkanker
Kankerspecialisten: ga naar een arts als je klachten hebt

Wie zich zorgen maakt om kanker of klachten heeft, moet vooral naar de dokter gaan.

POMS-depot CARC
Meer ziekten goed voor schaderegeling CARC-verf

Mensen die strottenhoofdkanker hebben gekregen na het werken met Chroom-6 en hun nabestaanden, kunnen alsnog aanspraak maken op de regeling van het ministerie van Defensie.

gevangenis Roermond
Gevangene mag stervende vader niet bezoeken door corona

Een man die vastzit in de gevangenis in Roermond mag zijn cel niet verlaten om afscheid te nemen van zijn terminale vader. De gevangenis wil geen risico nemen met oog op het coronavirus.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten