Tweede Kamer der Staten-Generaal, Den Haag (stock)

Limburger op elfde plaats kandidatenlijst NIDA

Mounir Kasmi uit Panningen staat op de elfde plaats van de kandidatenlijst van NIDA voor de Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart.

Martijn van Helvert
Van Helvert gaat voor herverkiezing met voorkeurstemmen

CDA-Kamerlid Martijn van Helvert zegt wel even gebaald te hebben toen hij het bericht kreeg dat hij pas op de 25e plaats van de conceptkandidatenlijst van zijn partij staat voor de verkiezingen van maart volgend jaar.

Martijn van Helvert CDA Tweede Kamerlid_HD
Martijn van Helvert laag op kandidatenlijst CDA

Tweede Kamerlid Martijn van Helvert uit Sittard staat pas op een 25e plaats van de concept-kandidatenlijst van het CDA voor de Tweede Kamerverkiezingen van maart volgend jaar.

Raymond Knops
'Raymond Knops vijfde op CDA-lijst'

Staatssecretaris Raymond Knops uit Hegelsom staat op de vijfde plaats van de concept-kandidatenlijst van het CDA voor de Tweede Kamerverkiezingen van 17 maart volgend jaar.

Gemeenteraadsverkiezingen 2018 stemmen stemhokje
Bijna kwart kandidaten dubbel verkiesbaar: 'Geen noodzaak'

In Limburg stellen zich relatief veel politici zich kandidaat voor zowel de provinciale statenverkiezingen als de waterschapsverkiezingen. De partij Lokaal-Limburg is daarbij 'koploper'.

Gemeenteraadsverkiezingen 2018 stemmen stemlokaal stembureau
Limburg bijna koploper kandidaat-Statenleden

Limburg telt bij de aankomende verkiezingen 515 kandidaat-Statenleden. Er is slechts één provincie waar meer politici meedingen om een plekje in de Provinciale Staten.

Oud-wethouders hoog op kandidatenlijst CDA

Twee oud-wethouders staan hoog op de concept-kandidatenlijst van het CDA voor de provinciale statenverkiezingen van maart volgend jaar.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten