stock volleybal

FAST voor vierde achtereenvolgende keer onderuit

De volleybalsters van FAST zijn er opnieuw niet in geslaagd een overwinning te boeken in de kampioenspoule van de eredivisie. In St. Anthonis verloor FAST met 3-0 van Regio Zwolle.

Handbal V&L
V&L in eigen huis te sterk voor Voorwaarts

De handbalsters van Vlug en Lenig zijn in de thuiswedstrijd tegen Voorwaarts niet in de problemen gekomen. V&L won in Geleen met 37-27.

stock volleybal
Volleybalsters FAST vervolgen competitie in kampioenspoule

De volleybalsters van FAST uit Gennep hebben zich zaterdag zonder te spelen voor de kampioenspoule van de eredivisie geplaatst.

stock volleybal
Talentteam Papendal: Angstgegner voor FAST

De volleybalsters van FAST, eerder spelend onder de naam Flamingo’s, lijken op weg zich te plaatsen voor de kampioenspoule van de eredivisie.

Tafeltennis
Weer ruime zege voor tafeltennissers Westa

De tafeltennissers van Westa hebben opnieuw een ruime zege behaald in de kampioenspoule van de eerste divisie.

stock volleybal
Verlies voor FAST en Peelpush mist kampioensgroep

De kans dat volleybalsters van Peelpush de kampioensgroep halen, is minimaal.

Volleybalsters FAST verrassen Sneek

In de vierde wedstrijd van de Kampioenspoule hebben de volleybalsters van FAST zaterdagavond verrassend gewonnen van VC Sneek.

Handballers Bevo stevig onderaan in kampioensgroep

De handballers van Herpertz Bevo hebben in eigen huis van Fiqas Aalsmeer verloren. In Panningen eindigde het duel in de kampioensgroep zaterdagavond in 27-28 voor de Noord-Hollanders.

Handballers Lions ondanks verlies toch in race om landstitel

OCI Lions heeft in de kampioensgroep van de handbaleredivisie met 31-37 van Volendam verloren. De ploeg is ondanks het verlies zeker van de eindronde van de strijd om de landstitel.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten