stock volleybal

FAST voor vierde achtereenvolgende keer onderuit

De volleybalsters van FAST zijn er opnieuw niet in geslaagd een overwinning te boeken in de kampioenspoule van de eredivisie. In St. Anthonis verloor FAST met 3-0 van Regio Zwolle.

Handbal V&L
V&L in eigen huis te sterk voor Voorwaarts

De handbalsters van Vlug en Lenig zijn in de thuiswedstrijd tegen Voorwaarts niet in de problemen gekomen. V&L won in Geleen met 37-27.

stock volleybal
Volleybalsters FAST vervolgen competitie in kampioenspoule

De volleybalsters van FAST uit Gennep hebben zich zaterdag zonder te spelen voor de kampioenspoule van de eredivisie geplaatst.

stock volleybal
Talentteam Papendal: Angstgegner voor FAST

De volleybalsters van FAST, eerder spelend onder de naam Flamingo’s, lijken op weg zich te plaatsen voor de kampioenspoule van de eredivisie.

Tafeltennis
Weer ruime zege voor tafeltennissers Westa

De tafeltennissers van Westa hebben opnieuw een ruime zege behaald in de kampioenspoule van de eerste divisie.

stock volleybal
Verlies voor FAST en Peelpush mist kampioensgroep

De kans dat volleybalsters van Peelpush de kampioensgroep halen, is minimaal.

Volleybalsters FAST verrassen Sneek

In de vierde wedstrijd van de Kampioenspoule hebben de volleybalsters van FAST zaterdagavond verrassend gewonnen van VC Sneek.

Handballers Bevo stevig onderaan in kampioensgroep

De handballers van Herpertz Bevo hebben in eigen huis van Fiqas Aalsmeer verloren. In Panningen eindigde het duel in de kampioensgroep zaterdagavond in 27-28 voor de Noord-Hollanders.

Handballers Lions ondanks verlies toch in race om landstitel

OCI Lions heeft in de kampioensgroep van de handbaleredivisie met 31-37 van Volendam verloren. De ploeg is ondanks het verlies zeker van de eindronde van de strijd om de landstitel.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten