Overslaan en naar de inhoud gaan

Kampioenschap blijft streven voor Cantwell en Fortuna

Geplaatst opdonderdag 15 maart 2018 - 18:25

Volgens middenvelder Todd Cantwell heeft Fortuna Sittard de strijd om de titel in de Jupiler League nog niet opgegeven.

De Engelse huurling prijst op de website van zijn eigenlijke broodheer Norwich City bovendien de fans van de Sittardse club.

Blijven werken
Ondanks dat Fortuna door het gelijkspel tegen De Graafschap opnieuw terrein verloor op koploper NEC, geeft de ploeg zich volgens Cantwell nog niet gewonnen. “Ik wil nog vaker scoren, en als team streven we nog steeds naar het kampioenschap. Zo lang dat doel mogelijk is, zal iedereen hier daarvoor blijven werken.”

Terugbetalen
​Cantwell is vanaf het moment dat hij de tijdelijke overstap maakte naar Fortuna bijzonder te spreken over de aanhang van de Sittardse club. "Het is van begin af aan fantastisch. De supporters zijn brilliant, net als de spelers. Iedereen hier heeft me met open armen ontvangen en ik heb dat willen terugbetalen met mijn prestaties."

Trots
Dat lukte de middenvelder behoorlijk. Zo scoorde hij al tweemaal sinds hij in de winterstop overkwam uit Engeland. “Om mijn eerste goal voor de neus van de eigen supporters te scoren, terwijl we voor het kampioenschap speelden, was extra speciaal. Ik ben daar heel trots op en het was fantastisch om kort daarna opnieuw te scoren.”

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen