Overslaan en naar de inhoud gaan

Kampioenschap blijft streven voor Cantwell en Fortuna

Geplaatst opdonderdag 15 maart 2018 - 18:25

Volgens middenvelder Todd Cantwell heeft Fortuna Sittard de strijd om de titel in de Jupiler League nog niet opgegeven.

De Engelse huurling prijst op de website van zijn eigenlijke broodheer Norwich City bovendien de fans van de Sittardse club.

Blijven werken
Ondanks dat Fortuna door het gelijkspel tegen De Graafschap opnieuw terrein verloor op koploper NEC, geeft de ploeg zich volgens Cantwell nog niet gewonnen. “Ik wil nog vaker scoren, en als team streven we nog steeds naar het kampioenschap. Zo lang dat doel mogelijk is, zal iedereen hier daarvoor blijven werken.”

Terugbetalen
​Cantwell is vanaf het moment dat hij de tijdelijke overstap maakte naar Fortuna bijzonder te spreken over de aanhang van de Sittardse club. "Het is van begin af aan fantastisch. De supporters zijn brilliant, net als de spelers. Iedereen hier heeft me met open armen ontvangen en ik heb dat willen terugbetalen met mijn prestaties."

Trots
Dat lukte de middenvelder behoorlijk. Zo scoorde hij al tweemaal sinds hij in de winterstop overkwam uit Engeland. “Om mijn eerste goal voor de neus van de eigen supporters te scoren, terwijl we voor het kampioenschap speelden, was extra speciaal. Ik ben daar heel trots op en het was fantastisch om kort daarna opnieuw te scoren.”

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen