De verloren kampioensschaal van SV Blerick 4

Kampioenschap krijgt domper: schaal verloren

De voetballers van het vierde elftal van SV Blerick hebben een flinke kater overgehouden aan het kampioenschap. Ze zijn namelijk hun schaal verloren.

Handballers van OCI-Lions grijpen naast beker

De handballers van Lions hebben de bekerfinale verloren. In het Topsportcentrum in Almere ging Volendam na verlenging met de trofee ervan door.

Word jij de eerste Limburgse Kampioen latje trappen?

L1 organiseert deze zomer in samenwerking met Moonen Movies het Limburgs Kampioenschap Latje Trap.

Eerste kans op ultiem succes voor Fortuna Sittard

De weg naar succes was een hobbelige voor Fortuna Sittard; van verloren toppers tot bizarre comebacks. Vrijdagavond krijgt de ploeg voor het eerst sinds 1995 de kans om directe promotie af te dwingen.

Trouwe VVV-supporter laat kampioenstattoo zetten

VVV-fan Patrick Otten is dolbij met het kampioenschap.

LIVE: Feestelijke huldiging van VVV-Venlo

VVV-Venlo werd vrijdagavond kampioen van de Jupiler League. Vandaag wordt dat op grootse wijze gevierd in Venlo. Bekijk hier live de huldiging van de kersverse kampioen en alles daar omheen.

Leemans wilde best een dealtje sluiten met FC Eindhoven

Clint Leemans van VVV-Venlo deed na afloop van de kampioenswedstrijd van zijn club een opvallende uitspraak.

VVV is kampioen: Kijk hier live naar het feestgedruis

VVV-Venlo heeft vrijdagavond het kampioenschap binnengehaald.

Kampioensschaal voor VVV na doelpuntloos gelijkspel

VVV-Venlo is officieel kampioen van de Jupiler League. De manschappen van Maurice Steijn slaagden er op bezoek bij FC Eindhoven niet in om te scoren (0-0), maar het punt was voldoende om de titel over de streep te trekken.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts