Veldrijden Mountainbike

Video: Ophef over parcours NK mountainbiken

Er is gedoe over het parcours van het NK-mountainbiken dat over anderhalve week in Sittard wordt gehouden. De eigenaar van het Watersley-terrein wilde een spectaculair stuk aan het parcours toevoegen en maakte in een hellingbos een nieuwe route.

Lisa Scheenaard (7 sep 2019)
Skiffeuse Lisa Scheenaard prolongeert titel NK Klein

Lisa Scheenaard uit Weert heeft op de Willem-Alexanderbaan in Zevenhuizen haar titel bij het NK Klein opnieuw geprolongeerd.

Max Verstappen
WK constructeurs Formule 1: Red Bull zeker van tweede plek

Red Bull, het team waar Max Verstappen voor rijdt, heeft zich in de Grote Prijs van Bahrein verzekerd van de tweede plaats in het kampioenschap van de constructeurs.

De verloren kampioensschaal van SV Blerick 4
Kampioenschap krijgt domper: schaal verloren

De voetballers van het vierde elftal van SV Blerick hebben een flinke kater overgehouden aan het kampioenschap. Ze zijn namelijk hun schaal verloren.

Handballers van OCI-Lions grijpen naast beker

De handballers van Lions hebben de bekerfinale verloren. In het Topsportcentrum in Almere ging Volendam na verlenging met de trofee ervan door.

Word jij de eerste Limburgse Kampioen latje trappen?

L1 organiseert deze zomer in samenwerking met Moonen Movies het Limburgs Kampioenschap Latje Trap.

Eerste kans op ultiem succes voor Fortuna Sittard

De weg naar succes was een hobbelige voor Fortuna Sittard; van verloren toppers tot bizarre comebacks. Vrijdagavond krijgt de ploeg voor het eerst sinds 1995 de kans om directe promotie af te dwingen.

Trouwe VVV-supporter laat kampioenstattoo zetten

VVV-fan Patrick Otten is dolbij met het kampioenschap.

LIVE: Feestelijke huldiging van VVV-Venlo

VVV-Venlo werd vrijdagavond kampioen van de Jupiler League. Vandaag wordt dat op grootse wijze gevierd in Venlo. Bekijk hier live de huldiging van de kersverse kampioen en alles daar omheen.

Leemans wilde best een dealtje sluiten met FC Eindhoven

Clint Leemans van VVV-Venlo deed na afloop van de kampioenswedstrijd van zijn club een opvallende uitspraak.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten