Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Kampioen mennen verruilt rijzweep voor pollepel

Geplaatst opdinsdag 18 september 2018 - 13:45

Schinveldenaar en Nederlands kampioen paardenmennen Stan van Eijk verruilt de rijzweep voor de pollepel.

​Samen met zijn tweelingbroer en vader opent de 29-jarige Van Eijk binnenkort een nieuw restaurant.

Verbouwen
Een oud schoolgebouw willen ze ombouwen tot eetgelegenheid. "We runnen met de familie al 10 jaar het restaurant Biej de Tant in Schinveld maar nu willen we gaan verhuizen. Dus de hele winter ga ik mijn broer helpen met verbouwen."

WK
De familie heeft goede afspraken gemaakt over de loopbaan van Van Eijk. "Vanaf maart focus ik me weer volledig op mijn carrière in het mennen. Dan wil ik me plaatsen voor het WK in Duitsland."

Kampioen
Afgelopen weekend werd hij Nederlands kampioen bij de tweespannen in Hulsberg, na winst bij zowel de dressuurproef als de marathon. Vorig jaar maakte hij zij debuut op het WK, hij werd toen achtste.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen