Lynn Wilms

Lynn Wilms landskampioen met FC Twente

Lynn Wilms uit Tegelen is zondag met FC Twente kampioen geworden van Nederland.

Verstappen: 'Wereldkampioen in 2020 moet kunnen'

Max Verstappen denkt niet dat hij dit seizoen nog wereldkampioen in de Formule 1 kan worden, ondanks dat hij twee van de laatste drie races won en flink is ingelopen op klassementsleider Lewis Hamilton.

Tafeltennissters Heerlen Nederlands kampioen

De tafeltennissters van TTV Lybrae Heerlen zijn in Hilversum kampioen van Nederland geworden.

Perr Schuurs viert kampioenschap Ajax

Perr Schuurs heeft zijn eerste seizoen bij Ajax mogen vieren met het kampioenschap. Hij kon niet rekenen op veel speelminuten, maar desondanks deelde hij woensdagavond net zo goed mee in de feestvreugde met zijn team.

Tropenweken in amateurvoetbal: eerste kampioenen bekend

Het einde van het voetbalseizoen is in zicht en daarmee breken er cruciale weken aan voor verschillende clubs. Tijdens het paasweekend mochten de eerste Limburgse amateurkampioenen de schaal in de lucht steken.

Peelpush pakt kampioenschap en promoveert naar eredivisie

De volleybalsters van Peelpush zijn zondagmiddag kampioen geworden in de Topdivisie.

Lisa Scheenaard Nederlands skiff-kampioene

Lisa Scheenaard is in Amsterdam Nederlands skiff-kampioene in de open klasse geworden.

Van Bommel en Ricksen achterna: Fortuna ruikt titel

Bij Fortuna Sittard is het geloof in de titel alleen maar gegroeid, na ruime zeges op Almere City (4-1) en Helmond Sport (3-0). Supporters durven voorzichtig te dromen.

Titelkoorts stijgt bij Fortuna Sittard: opnieuw winst

Met een dikverdiende 3-0 overwinning op Helmond Sport heeft Fortuna Sittard de plaatselijke titeldromen naar een nieuw niveau getild. De fans kunnen het kampioenschap haast proeven.

Bij kampioenschap VVV vindt huldiging zaterdag plaats

Mocht VVV-Venlo vrijdagavond kampioen worden dan wordt de ploeg zaterdagavond gehuldigd in het centrum van Venlo.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten