Verstappen: 'Wereldkampioen in 2020 moet kunnen'

Max Verstappen denkt niet dat hij dit seizoen nog wereldkampioen in de Formule 1 kan worden, ondanks dat hij twee van de laatste drie races won en flink is ingelopen op klassementsleider Lewis Hamilton.

Tafeltennissters Heerlen Nederlands kampioen

De tafeltennissters van TTV Lybrae Heerlen zijn in Hilversum kampioen van Nederland geworden.

Perr Schuurs viert kampioenschap Ajax

Perr Schuurs heeft zijn eerste seizoen bij Ajax mogen vieren met het kampioenschap. Hij kon niet rekenen op veel speelminuten, maar desondanks deelde hij woensdagavond net zo goed mee in de feestvreugde met zijn team.

Tropenweken in amateurvoetbal: eerste kampioenen bekend

Het einde van het voetbalseizoen is in zicht en daarmee breken er cruciale weken aan voor verschillende clubs. Tijdens het paasweekend mochten de eerste Limburgse amateurkampioenen de schaal in de lucht steken.

Peelpush pakt kampioenschap en promoveert naar eredivisie

De volleybalsters van Peelpush zijn zondagmiddag kampioen geworden in de Topdivisie.

Lisa Scheenaard Nederlands skiff-kampioene

Lisa Scheenaard is in Amsterdam Nederlands skiff-kampioene in de open klasse geworden.

Van Bommel en Ricksen achterna: Fortuna ruikt titel

Bij Fortuna Sittard is het geloof in de titel alleen maar gegroeid, na ruime zeges op Almere City (4-1) en Helmond Sport (3-0). Supporters durven voorzichtig te dromen.

Titelkoorts stijgt bij Fortuna Sittard: opnieuw winst

Met een dikverdiende 3-0 overwinning op Helmond Sport heeft Fortuna Sittard de plaatselijke titeldromen naar een nieuw niveau getild. De fans kunnen het kampioenschap haast proeven.

Bij kampioenschap VVV vindt huldiging zaterdag plaats

Mocht VVV-Venlo vrijdagavond kampioen worden dan wordt de ploeg zaterdagavond gehuldigd in het centrum van Venlo.

Video: Joeksmobiel voor kampioenschap VVV afgestoft

De banden van de Joeksmobiel zijn weer opgepompt. In de loods in Venlo staat de platte kar al jaren te wachten op hét moment suprême.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten