Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Kampeerders tevreden over camperplaatsen in Gennep

Geplaatst opmaandag 2 maart 2015 - 12:13

Uit onderzoek is gebleken dat de drie gratis camperplaatsen in de gemeente Gennep voor veel tevredenheid zorgen.

De kampeerders zijn er gelukkig mee, de ondernemers in de buurt zijn blij en ook het gemeentebestuur van Gennep is tevreden. "Het is toch een stuk reclame voor Gennep", zegt wethouder Peter Lucassen tegen De Gelderlander. Hij liet ambtenaren onderzoeken hoe de camperplaatsen ervaren worden.

Drie camperplaatsen
Gennep heeft sinds 2012 drie camperplaatsen: bij de Martinushof in Gennep, De Diepen in Milsbeek en Old Inn in Ottersum.

Uit een telling is gebleken dat er bij de Martinushof in een jaar tijd ongeveer 750 mensen hebben overnacht. Op de andere plekken werden geen metingen gedaan.

Concurrentie
Toch is er ook kritiek. Campinghouders zijn niet blij met de camperplaatsen. "Zij zien het als oneigenlijke concurrentie". Toch ziet Lucassen dat niet als een reden om de parkeerplaatsen dan maar af te schaffen. "De mensen die er staan komen een volgende keer misschien terug op een camping."

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Gratis camperkamperen in Gennep voorbij
Gennep worstelt met gratis camperplaatsen
Gennep houdt vast aan gratis camperplaatsen
Volop gegokt op amateurvoetbalderby's in Gennep
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen