Overslaan en naar de inhoud gaan

Kampeerders tevreden over camperplaatsen in Gennep

Geplaatst opmaandag 2 maart 2015 - 12:13

Uit onderzoek is gebleken dat de drie gratis camperplaatsen in de gemeente Gennep voor veel tevredenheid zorgen.

De kampeerders zijn er gelukkig mee, de ondernemers in de buurt zijn blij en ook het gemeentebestuur van Gennep is tevreden. "Het is toch een stuk reclame voor Gennep", zegt wethouder Peter Lucassen tegen De Gelderlander. Hij liet ambtenaren onderzoeken hoe de camperplaatsen ervaren worden.

Drie camperplaatsen
Gennep heeft sinds 2012 drie camperplaatsen: bij de Martinushof in Gennep, De Diepen in Milsbeek en Old Inn in Ottersum.

Uit een telling is gebleken dat er bij de Martinushof in een jaar tijd ongeveer 750 mensen hebben overnacht. Op de andere plekken werden geen metingen gedaan.

Concurrentie
Toch is er ook kritiek. Campinghouders zijn niet blij met de camperplaatsen. "Zij zien het als oneigenlijke concurrentie". Toch ziet Lucassen dat niet als een reden om de parkeerplaatsen dan maar af te schaffen. "De mensen die er staan komen een volgende keer misschien terug op een camping."

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Gratis camperkamperen in Gennep voorbij
Gennep worstelt met gratis camperplaatsen
Gennep houdt vast aan gratis camperplaatsen
Volop gegokt op amateurvoetbalderby's in Gennep
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen