Overslaan en naar de inhoud gaan

Kampeerders tevreden over camperplaatsen in Gennep

Geplaatst opmaandag 2 maart 2015 - 12:13

Uit onderzoek is gebleken dat de drie gratis camperplaatsen in de gemeente Gennep voor veel tevredenheid zorgen.

De kampeerders zijn er gelukkig mee, de ondernemers in de buurt zijn blij en ook het gemeentebestuur van Gennep is tevreden. "Het is toch een stuk reclame voor Gennep", zegt wethouder Peter Lucassen tegen De Gelderlander. Hij liet ambtenaren onderzoeken hoe de camperplaatsen ervaren worden.

Drie camperplaatsen
Gennep heeft sinds 2012 drie camperplaatsen: bij de Martinushof in Gennep, De Diepen in Milsbeek en Old Inn in Ottersum.

Uit een telling is gebleken dat er bij de Martinushof in een jaar tijd ongeveer 750 mensen hebben overnacht. Op de andere plekken werden geen metingen gedaan.

Concurrentie
Toch is er ook kritiek. Campinghouders zijn niet blij met de camperplaatsen. "Zij zien het als oneigenlijke concurrentie". Toch ziet Lucassen dat niet als een reden om de parkeerplaatsen dan maar af te schaffen. "De mensen die er staan komen een volgende keer misschien terug op een camping."

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Gratis camperkamperen in Gennep voorbij
Gennep worstelt met gratis camperplaatsen
Gennep houdt vast aan gratis camperplaatsen
Volop gegokt op amateurvoetbalderby's in Gennep
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen