Overslaan en naar de inhoud gaan

Kampeerders tevreden over camperplaatsen in Gennep

Geplaatst opmaandag 2 maart 2015 - 12:13

Uit onderzoek is gebleken dat de drie gratis camperplaatsen in de gemeente Gennep voor veel tevredenheid zorgen.

De kampeerders zijn er gelukkig mee, de ondernemers in de buurt zijn blij en ook het gemeentebestuur van Gennep is tevreden. "Het is toch een stuk reclame voor Gennep", zegt wethouder Peter Lucassen tegen De Gelderlander. Hij liet ambtenaren onderzoeken hoe de camperplaatsen ervaren worden.

Drie camperplaatsen
Gennep heeft sinds 2012 drie camperplaatsen: bij de Martinushof in Gennep, De Diepen in Milsbeek en Old Inn in Ottersum.

Uit een telling is gebleken dat er bij de Martinushof in een jaar tijd ongeveer 750 mensen hebben overnacht. Op de andere plekken werden geen metingen gedaan.

Concurrentie
Toch is er ook kritiek. Campinghouders zijn niet blij met de camperplaatsen. "Zij zien het als oneigenlijke concurrentie". Toch ziet Lucassen dat niet als een reden om de parkeerplaatsen dan maar af te schaffen. "De mensen die er staan komen een volgende keer misschien terug op een camping."

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Gratis camperkamperen in Gennep voorbij
Gennep worstelt met gratis camperplaatsen
Gennep houdt vast aan gratis camperplaatsen
Volop gegokt op amateurvoetbalderby's in Gennep
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen