Tamar Valkenier met kameel Einstein

Avonturier loopt 600 kilometer met kameel

De Haarlemse Tamar Valkenier kocht drie maanden geleden een kameel in Venray. Vervolgens trok ze door het hele land om verkochte boeken persoonlijk af te geven. De eindbestemming van de reis was in Sittard waar ze dinsdagmiddag arriveerde.

Kameel Einstein Tamar Valkenier Panningen wandeltocht (6 jul 2021)
Fulltime avonturier trekt met kameel Einstein door provincie

In Panningen liep dinsdag een wandelaar die normaliter in de woestijn of dierentuin is te zien: kameel Einstein. Tamar Valkenier (35) trekt met het woestijndier door het land.

Kameel Born (28 mrt 2020)
Video: Kasteelpark Born is een kameel rijker

In Kasteelpark Born is kameel Zulaika zaterdagochtend bevallen van een dochter.

Sneeuwpret voor circus-kamelen

Wie aan kamelen denkt, krijgt bijna automatisch visioenen van een brandende zon boven een kale zandvlakte.

Foto's: stoet met kamelen trekt door hartje Maastricht

Vanwege Driekoningen was er zaterdagavond een stoet met kamelen door het centrum van Maastricht.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten