Postcodepechvogel Kamal vlogt over mislopen miljoenen

Postcodepechvogel Kamal Maihouane uit Sittard gaat aan de slag als vlogger.

Stille tocht voor slachtoffer schietpartij Sittard

In Sittard wordt zondagavond een stille tocht georganiseerd voor Abderahim Maihouane die vrijdagnacht om het leven kwam bij een schietpartij.

Postcodepechvogel vindt incassobeleid loterij onduidelijk

De advocate van postcodepechvogel Kamal Maihouana uit Sittard vindt het incassobeleid van de loterij onduidelijk.

Postcodepechvogel Kamal uit Sittard blijft strijdbaar

De Postcode Loterij en Postcodepechvogel Kamal Maihouane uit Sittard ontmoeten elkaar over drie weken voor de rechter.

Postcode Loterij
Juridische strijd loterijpechvogel kan twee jaar duren

De juridische twist over de misgelopen hoofdprijs in de Postcode Loterij kan voor de 22-jarige 'loterijpechvogel' Kamal Maihouane uit Sittard nog wel twee jaar gaan duren.

Pechvogel treft Postcode Loterij in april voor de rechter

De Postcode Loterij en 'Postcode-pechvogel' Kamal Maihouane uit Sittard ontmoeten elkaar in april volgend jaar voor de rechter.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten