Overslaan en naar de inhoud gaan

Kalezic ontbreekt door corona bij toch al gehavend MVV

Geplaatst opdonderdag 22 april 2021 - 18:15

Coach Darije Kalezic ontbreekt vrijdag tegen FC Dordrecht voor het derde opeenvolgende duel op de bank bij MVV. De oefenmeester blijkt besmet te zijn met het coronavirus.

De afgelopen twee wedstrijden mocht Kalezic niet bijwonen, omdat hij in contact was geweest met iemand die het virus had opgelopen. Deze week werd de trainer zelf positief getest.

Milde klachten
Kalezic maakt het naar omstandigheden goed, zo laat de club weten. De coach heeft milde klachten en hoopt zo snel mogelijk weer op het veld te staan. Het is nog koffiedik kijken of Kalezic volgende week weer voor de groep kan staan, wanneer MVV op vrijdag 30 april thuis tegen FC Volendam speelt.

Rode lantaarn overgedragen
Eerst wacht voor MVV, onder leiding van assistent-trainer Regillio Vrede, een confrontatie met de nummer voorlaatst van de Keuken Kampioen Divisie: FC Dordrecht. In december stond MVV nog op de laatste plaats achter datzelfde Dordrecht, om vervolgens in een rechtstreeks duel (3-1) de rode lantaarn over te dragen aan de Schapenkoppen. Inmiddels heeft MVV twaalf punten meer dan Dordrecht en staat het op een keurige dertiende plaats.

Waslijst
Vrede zal vrijdag echter moeten puzzelen, want een fors aantal spelers ontbreekt. De verdedigers Shermar Martina en Ermin Cavcic, de middenvelders Thomas van Bommel, Manuel Angiulli, Kürsad Surmeli en Kai Bösing en aanvaller Timo Stavitski ontbreken. Angiulli is geschorst, de andere zes spelers zijn niet wedstrijdfit. Thibaut van Acker keert terug van een schorsing, waardoor er in totaal zeventien fitte veldspelers beschikbaar zijn.

Live
De wedstrijd FC Dordrecht-MVV Maastricht begint vrijdag om 21:00 uur. Het duel is dan live te volgen via L1 Radio.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Speel mee met de Limburgse muziekquiz vanuit je eigen woonkamer!

De L1mbo Top 100 van komende Hemelvaartsdag heeft een zilveren randje. Het is namelijk de 25ste keer dat de lijst samengesteld wordt. “Dit zilveren jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan”, zo vertelt programmamaker Henk Hover. “Er komt op L1 TV een L1mbo Top 100 kwis én een muziekprogramma vol weetjes en achtergronden rond het fenomeen L1mbo Top 100.”

Op zaterdag 8 mei presenteren Ruud Kleinen en Rian Moonen de L1mbo Top 100 ThoesQuiz, waaraan honderden Limburgers vanuit thuis kunnen deelnemen!

Wie wordt de Limburgse muziekkenner van het jaar? We spelen de meest uiteenlopende muziekvragen. En je kunt thuis meespelen vanaf je eigen bank.

Speel zaterdag 8 mei mee!
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen