Overslaan en naar de inhoud gaan

Kalezic blij met aanwinsten MVV

Geplaatst opvrijdag 9 oktober 2020 - 13:55

Trainer Darije Kalezic had graag gezien dat er op het einde van de transferperiode meer spelers waren toegevoegd aan de krappe selectie van MVV.

MVV heeft op de laatste dag van de zomerse transferperiode twee spelers kunnen binnenhalen. Arne Naudts wordt geleend van Lommel SK. George McEachran wordt door Chelsea bij MVV gestald.

Speler voor de voorhoede
De komst van de 26-jarige Arne Naudts is volgens Kalezic een prima zet. "MVV snakt naar spelers voorin, en in die zin is het goed dat de club en de speler elkaar hierin gevonden hebben", aldus de MVV-trainer. Lommel SK, de vorige club van Naudts, wilde volledig meewerken aan een overgang van de speler die in Nederland reeds eerder actief was voor Helmond Sport.

Lees ook: Dubbelslag MVV: McEachran en Naudts naar Maastricht

Quarantaine
In tegenstelling tot Naudts kon aanwinst George McEachran nog niet met de selectie meetrainen. Het 20-jarige talent van Chelsea moet nog enige tijd in quarantaine voordat hij zijn opwachting kan maken bij de rest van de MVV-selectie.

Wereldkampioen
Kalezic: "McEachran doorliep in zijn vaderland alle nationale elftallen van zijn leeftijd. Hij is wereldkampioen geworden met de Engelse jeugdploeg en heeft al twee jaar bij Chelsea onder 23 gespeeld." Kalezic roemt verder vooral zijn creatieve en technische vaardigheden als middenvelder. Met die kwaliteiten is hij voor MVV een welkome versterking op het middenveld.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen