Overslaan en naar de inhoud gaan

Kalezic blij met aanwinsten MVV

Geplaatst opvrijdag 9 oktober 2020 - 13:55

Trainer Darije Kalezic had graag gezien dat er op het einde van de transferperiode meer spelers waren toegevoegd aan de krappe selectie van MVV.

MVV heeft op de laatste dag van de zomerse transferperiode twee spelers kunnen binnenhalen. Arne Naudts wordt geleend van Lommel SK. George McEachran wordt door Chelsea bij MVV gestald.

Speler voor de voorhoede
De komst van de 26-jarige Arne Naudts is volgens Kalezic een prima zet. "MVV snakt naar spelers voorin, en in die zin is het goed dat de club en de speler elkaar hierin gevonden hebben", aldus de MVV-trainer. Lommel SK, de vorige club van Naudts, wilde volledig meewerken aan een overgang van de speler die in Nederland reeds eerder actief was voor Helmond Sport.

Lees ook: Dubbelslag MVV: McEachran en Naudts naar Maastricht

Quarantaine
In tegenstelling tot Naudts kon aanwinst George McEachran nog niet met de selectie meetrainen. Het 20-jarige talent van Chelsea moet nog enige tijd in quarantaine voordat hij zijn opwachting kan maken bij de rest van de MVV-selectie.

Wereldkampioen
Kalezic: "McEachran doorliep in zijn vaderland alle nationale elftallen van zijn leeftijd. Hij is wereldkampioen geworden met de Engelse jeugdploeg en heeft al twee jaar bij Chelsea onder 23 gespeeld." Kalezic roemt verder vooral zijn creatieve en technische vaardigheden als middenvelder. Met die kwaliteiten is hij voor MVV een welkome versterking op het middenveld.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen