Max Verstappen GP Sakhir

Formule 1 trapt af in Bahrein en niet in Australiƫ

Formule 1-coureur Max Verstappen start zijn seizoen dit jaar in Bahrein op 28 maart. Daarmee is de traditionele seizoenstart in Australiƫ van de baan. De race in Melbourne is vanwege de aanhoudende coronapandemie verzet naar 21 november.

Max Verstappen Mugello (13 sep 2020)
Max Verstappen op 2 mei in actie tijdens GP Zandvoort

De terugkeer van de Formule 1 naar circuit Zandvoort staat voor volgend jaar geagendeerd op zondag 2 mei. Dat meldt de Spaanse website Soymotor.com, die een uitgelekte voorlopige kalender publiceerde.

Voormalige seksshop Heerlen op '30 februari' weer open

De ambtenaar die zich in Heerlen bezighoudt met het sluiten van woningen, is blijkbaar geen held in agendabeheer.

Ex on the Beach-ster op Horse and Hunk-kalender

Hadden we onlangs al een Limburgse op de boerinnenkalender, ook de beruchte Horse and Hunk-kalender heeft dit jaar een Limburgs model gestrikt.

Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane