kapper istock (23 mrt 2020)

Knipbeurt bij de oosterburen: 3 weken wachten

Terwijl minister-president Mark Rutte woensdag waarschijnlijk meer duidelijkheid geeft over de heropening van kapperszaken in Nederland, zijn knipbeurten in Duitsland sinds maandag weer toegestaan. Over de grens een afspraak bemachtigen voor deze of volgende week is echter lastig.

Grenscontrole Venlo 6 apr 2020
Duitse grenscontroles al voor beslissing regering

Nog voordat de Duitse regering een beslissing neemt of alle grenzen dicht gaan, staan er in ieder geval al agenten te controleren bij de grens in Venlo.

polizei duitse politie politiewagen grensoverschrijdende samenwerking (stock)
Gestolen Duitse graafmachine gevonden in Venlo

Twee mannen zijn donderdagmorgen vroeg bij Venlo opgepakt voor de diefstal van een minigraver.

Nog steeds hinder op spoor door storm

De problemen op het spoor in Limburg zijn nog niet voorbij na de storm van zondag. In Bunde blokkeerde een omgevallen boom tijdens de ochtendspits de spoorlijn tussen Maastricht en Sittard.

Vrouw zwaargewond na aanrijding met trein in Venlo

In Venlo is een vrouw zwaargewond geraakt nadat ze bij de Auxiliatrixweg geraakt is door een trein.

Venlonaren botsen vlak over de grens in Duitsland

Drie Venlonaren zijn dinsdag vlak over de grens in Kaldenkerken in botsing geraakt met een Duitse bestuurder.

Treinverkeer ligt korte tijd plat tussen Venlo en Duitsland

Tussen Venlo en de Duitse grens hebben zaterdagavond een tijd geen treinen gereden.

Vluchtende automobilist legt auto op zijn kant

Vlak over de grens bij Venlo heeft een Nederlandse automobilist zijn auto de vernieling in geholpen bij een vlucht voor de Duitse politie.

Problemen op spoor bij Heerlen en Venlo

Tussen Heerlen en Landgraaf rijden donderdagmiddag geen treinen.

Geen treinen rond Venlo tijdens herfstvakantie

Wie in de herfstvakantie denkt lekker en ongestoord te kunnen treinen tussen Venlo en Eindhoven, komt bedrogen uit. Van zaterdag 22 tot zondag 30 oktober rijden er geen treinen op het tracé.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten