Terreurverdachten Weert hadden festival op oog

De terreurverdachten die eind september bij een vakantiepark in Weert zijn opgepakt, hebben volgens het OM gezocht naar een festival.

Met kalasjnikov bewapende inbrekers opgepakt

De politie heeft in de Belgische grensplaats Maasmechelen, vlak over de grens bij Stein, twee zwaar bewapende inbrekers in de boeien geslagen

Advocaat Geleense moskee: Leden Al Houda spelen airsoft

De advocaat van de moskee Al Houda in Geleen ontkent dat de bestuurders van het gebedshuis gevechtssituaties getraind hebben in de Ardennen.

Radicale bestuurders moskee Geleen oefenden met nepwapens

Radicale bestuurders van de moskee Al Houda in Geleen hebben gevechtssituaties getraind met nep-kalasjnikovs in de Ardennen.

Bezitter van kalasjnikov weer op vrije voeten

De bewoner van een pand aan de Borgharenweg in Maastricht die op 10 januari werd aangehouden nadat de politie in zijn woning een kalasjnikov had aangetroffen, is donderdag vrijgelaten.

Gemeentemedewerker onder vuur: 'kalasjnikov voor roetmop'

Een medewerker van werkbedrijf Werk Voor Heerlen ligt onder vuur, nadat hij op Facebook had gemeld een kalasjnikov te kopen voor als er een 'roetmop aan de deur komt.'

Met AK bewapende Hoensbroekenaar aangehouden

In Hoensbroek heeft de politie in de nacht van vrijdag op zaterdag een dertigjarige man aangehouden die bewapend was en een persoon met dat wapen had bedreigd.

Overzicht
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1