Nederlandse ijshockeyers degraderen naar 2e divisie

De Nederlandse ijshockeyers met de Limburgers Kai Willems, Jord Smit en Rick van Haren hebben het wereldkampioenschap in Talinn met een nederlaag afgesloten.

Eerste winst voor ijshockeyers op WK

De Nederlandse ijshockeyers hebben donderdag hun eerste winstpunten te pakken op het wereldkampioenschap in Divisie 1B.

Oranje ijshockeyers verliezen ook tweede wedstrijd op WK

De Nederlandse ijshockeyers hebben ook de tweede wedstrijd op het WK in divisie IB verloren.

Twee Limburgse ijshockeyers opgeroepen voor WK

Kai Willems uit Geleen en Rick van Haren uit Venray zijn opgenomen in de voorlopige selectie voor het wereldkampioenschap ijshockey in Estland. Eaters-goalie Rowan Delil staat op de reservelijst.

Speler Eaters per direct uit team gegooid

IJshockeyclub Eaters uit Geleen heeft speler Kai Willems per direct uit het team gezet.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten