Houtkachel (8 mrt 2021)

Onderzoek naar ontplofte houtkachel Schinveld

De brandweer onderzoekt hoe een houtkachel in Schinveld zondagavond kon ontploffen. Een vrouw raakte door de explosie zwaargewond.

Brand kachel camping Heijen (10 dec 2020)
Man gewond na steekvlam uit kachel

Op een camping in Heijen is een man donderdagochtend gewond geraakt toen hij zijn kachel probeerde aan te steken. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Schoorsteenbrand Reuver Keulseweg (14 jan 2020)
Schoorsteenbrand: brandweer voorkomt erger

Door een schoorsteen schoon te maken waarin brand was ontstaan, kon de brandweer dinsdagmiddag voorkomen dat de brand zich uitbreidde.

Kachel ontploft in woning: bewoonster met schrik vrij

Even schrikken voor de bewoonster van een huis in de Zonstraat in Kerkrade, waar een kachel is ontploft.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten