Overslaan en naar de inhoud gaan

'Kabouter' loopt over auto's Venlo, politie zoekt aangiften

Geplaatst opdinsdag 5 maart 2019 - 16:24

De politie is op zoek naar eigenaren van enkele auto's in Venlo waar tijdens carnaval een als kabouter verklede man overheen gelopen is.

Beelden van de actie stonden maandag op Dumpert.

Herkennen
De auto's stonden geparkeerd aan waarschijnlijk de Karel van Egmondstraat, laat de politie weten op Facebook. A
genten herkenden de kabouter van een eerder incident in de binnenstad en wisten hem zodoende op te sporen en op te pakken. Daar lijkt het voorlopig bij te blijven, want er is nog geen aangifte gedaan door de eigenaren van de auto's.

Kleine boete
"Deze aangiften hebben wij nodig om hem zijn straf te kunnen geven, anders blijft het vermoedelijk bij een kleine boete", legt de politie uit.

Deel dit bericht via
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen