Overslaan en naar de inhoud gaan

'Kabouter' loopt over auto's Venlo, politie zoekt aangiften

Geplaatst opdinsdag 5 maart 2019 - 16:24

De politie is op zoek naar eigenaren van enkele auto's in Venlo waar tijdens carnaval een als kabouter verklede man overheen gelopen is.

Beelden van de actie stonden maandag op Dumpert.

Herkennen
De auto's stonden geparkeerd aan waarschijnlijk de Karel van Egmondstraat, laat de politie weten op Facebook. A
genten herkenden de kabouter van een eerder incident in de binnenstad en wisten hem zodoende op te sporen en op te pakken. Daar lijkt het voorlopig bij te blijven, want er is nog geen aangifte gedaan door de eigenaren van de auto's.

Kleine boete
"Deze aangiften hebben wij nodig om hem zijn straf te kunnen geven, anders blijft het vermoedelijk bij een kleine boete", legt de politie uit.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen