Overslaan en naar de inhoud gaan

Kabinet trekt miljoen uit voor grensinfopunten

Geplaatst opmaandag 25 november 2019 - 12:20

Het kabinet trekt vanaf komend jaar een miljoen uit voor grensinformatiepunten.

De tien infopunten bieden dienstverlening aan werknemers die werken, wonen of studeren in een van de buurlanden of dit van plan zijn.

Belangrijk
Staatssecretaris Tamara van Ark van Sociale Zaken en Werkgelegenheid sluit maandag in Nijmegen een overeenkomst met vertegenwoordigers van de grensregio's. Het kabinet en de regio's dragen vanaf 2020 ieder jaarlijks een miljoen euro bij.

Lees ook: Infocentrum werken over de grens van start in Maastricht

Van Ark noemt het "belangrijk om de hobbels die er zijn om over de grens te werken of wonen zoveel mogelijk weg te nemen met goede en makkelijk beschikbare informatie".

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen