Overslaan en naar de inhoud gaan

'Kabinet neemt terecht nieuwe coronamaatregelen'

Geplaatst opwoensdag 4 november 2020 - 6:47

Liefst 80 procent van de Nederlanders vindt het terecht dat het kabinet met nieuwe coronamaatregelen is gekomen.

Een aantal respondenten pleit zelfs voor een totale lockdown, meldt Hart van Nederland op basis van een representatief onderzoek onder 2500 mensen. Uit datzelfde onderzoek komt naar voren dat 17 procent het niet eens is met de strengere maatregelen.

Lees ook: Gedeeltelijke lockdown: de voet gaat verder op de rem

Volhouden
Ondanks de zware maatregelen zijn de meeste Nederlanders nog steeds positief. Ruim 70 procent van de ondervraagden zegt de coronamaatregelen vol te houden, ook al duurt het lang.

Helemaal klaar
Bijna 24 procent geeft juist aan 'helemaal klaar' te zijn met de coronamaatregelen en lijkt het niet lang meer vol te houden. De onderzoekers stellen verder dat ruim 60 procent van de Nederlanders vertrouwen heeft in het beleid. Dat is licht gestegen in vergelijking met eerder onderzoek.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen