Overslaan en naar de inhoud gaan

Kabelbomenfabriek WOZL in Brabantse handen

Geplaatst opmaandag 4 februari 2019 - 13:14

De Brunssumse kabelbomenfabriek van WOZL met 240 werknemers komt na ruim een jaar praten in Brabantse handen.

Multifix Group uit Bergeijk neemt de hele fabriek van het Werkvoorzieningschap Oostelijk Zuid-Limburg over.

Werkgelegenheid
Voor in ieder geval de komende vijf jaar wordt de werkgelegenheid door de nieuwe eigenaar gewaarborgd. De gesprekken tussen de sociale werkplaats en het Brabantse bedrijf begonnen eind 2017, maar toen kwamen ze er niet uit. Inmiddels is dat wel gelukt, met name door betere economische omstandigheden.

De Brunssumse fabriek gaat verder onder de naam Multifix Wiring and Assembly. Voor het samenvoegen van de twee bedrijven is heel 2019 uitgetrokken.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen