Overslaan en naar de inhoud gaan

Kaartverkoop Pinkpop: 'Mensen wachten ontwikkelingen af'

Geplaatst opmaandag 8 november 2021 - 9:30

Met namen als Metallica en Pearl Jam op het programma, was het onder normale omstandigheden geen verrassing geweest als Pinkpop was uitverkocht. Toch zijn er nog weekendkaarten en tickets voor zaterdag en zondag te krijgen.

"Alleen de vrijdagkaarten zijn weg", zegt festivalmanager Niek Murray op L1 Radio.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor het driedaagse festival in Landgraaf is vrijdagochtend opnieuw gestart. Het lijkt er sterk op dat festivalgangers in deze onzekere tijden de kat uit de boom kijken. Toch zijn er ook veel mensen die er juist weer zin in hebben. "Je ziet dat mensen de ontwikkelingen afwachten, maar we hebben er vertrouwen in dat alles goed komt", zegt hij. "Alles kan. Dat hebben we vorig jaar wel gezien. We houden overal rekening mee."

Lees ook: Derde headliner: Imagine Dragons komt naar Pinkpop

Headliners
Vorige week heeft het festival Imagine Dragons aangekondigd als derde headliner voor de 51ste editie. De band sluit de zondag af. De andere headliners zijn Metallica en Pearl Jam. Eerstgenoemde sluit vrijdag 17 juni af en de band rondom Eddie Vedder een dag later. De vrijdag is al uitverkocht.

Verder zijn onder anderen ook Queens of the Stone Age, Deftones, Nile Rodgers & CHIC en metalband Nightwish, onder leiding van de in Beegden opgegroeide Floor Jansen, geboekt.

Corona
De 51ste editie van Pinkpop kon dit jaar niet doorgaan vanwege de coronapandemie. Door de toen geldende coronamaatregelen was het voor de organisatie onhaalbaar om in juni een goed programma te presenteren. Ook in 2020 moesten Pinkpopliefhebbers teleurgesteld worden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen