Overslaan en naar de inhoud gaan

Kaartverkoop Passiespelen start in september

Geplaatst opmaandag 22 juli 2019 - 21:01

De kaartverkoop voor de Passiespelen in Tegelen start eind september.

Dat staat in de nieuwsbrief over het openluchtspektakel.

Reguliere kaartverkoop
In totaal zijn er 25 voorstellingen in de periode van 10 mei tot en met 13 september. Reguliere kaarten kosten tussen de 32 en 41 euro. Jaarlijks bezoeken tienduizenden toeschouwers het grote evenement.

Cees Rullens
De Passiespelen vinden om de vijf jaar in Tegelen plaats en verhalen over de laatste dagen van het leven van Jezus. De regie is, net als in 2010 en 2015 in handen van Cees Rullens.

Rebel
De tekst van de 2020-editie is van de hand van schrijvers Jan-Jaap Jansen en Ineke ter Heege, de artistiek leiders van theatergroep De Kern. Zij kiezen voor meer hedendaagse accenten en zien in Jezus eerder een rebel dan een Heiland.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen