LVK 2019

LVK stelt oordeel over kaartverkoopdebacle nog even uit

Pas na de finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK) wordt duidelijk of de organisatie juridische stappen tegen kaartverkoper Ticketmaster onderneemt.

LVK
Ticketmaster trekt boetekleed aan na LVK-kaartjesdebacle

Kaartverkoper Ticketmaster neemt de volledige schuld op zich voor de problemen die zaterdag optraden bij de ticketverkoop voor de LVK-finale.

LVK 2019
Mogelijk stappen na kaartverkoopdebacle LVK

De organisatie van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK) gaat mogelijk verdere stappen ondernemen tegen kaartverkoper Ticketmaster.

LVK 2019 (11 jan 2020)
LVK moet honderden mensen teleurstellen

De organisatie van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer zegt dat veel mensen die zaterdagochtend betaalden voor kaartjes niet naar het evenement kunnen komen. “Er zijn te veel kaartjes verkocht.“

LVK Voorronde 1 (10 jan 2020)
Problemen met kaartverkoop LVK

De kaartverkoop van de finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoers verloopt moeizaam. Op de Facebookpagina van het LVK stromen tientallen klachten binnen.

Kaartverkoop Pinkpop 2019
Pinkpopkaarten enkel online of bij Buro Pinkpop te koop

Het was een jaarlijkse traditie: Pinkpopgangers die een nacht in de rij stonden bij een platenzaak om een ticket te bemachtigen voor het festival in Landgraaf. Dit jaar gaat het roer om.

Passiespelen Tegelen (niet meer gebruiken)
Kaartverkoop Passiespelen start in september

De kaartverkoop voor de Passiespelen in Tegelen start eind september.

Jan Smeets tevreden over Pinkpop 2019, op kaartverkoop na

"Ik ben tevreden, alleen zijn er niet genoeg bezoekers in relatie tot het programma."

700 kaarten te veel over de toonbank voor LVK-finale

Door een fout bij ticketbureau Ticketmaster zijn er per ongeluk 700 kaarten te veel verkocht voor de finale van het Limburgs Vastelaovends Leedjes Konkoer (LVK).

Kaartverkoop Pinkpop: 'Dag optreden Pearl Jam loopt hardst'

Pearl Jam blijkt de grote trekker te zijn voor de Pinkpopvrijdag. De kaartverkoop op die dag loopt volgens Jan Smeets het hardste.

Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten