LVK 2019

LVK stelt oordeel over kaartverkoopdebacle nog even uit

Pas na de finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK) wordt duidelijk of de organisatie juridische stappen tegen kaartverkoper Ticketmaster onderneemt.

LVK
Ticketmaster trekt boetekleed aan na LVK-kaartjesdebacle

Kaartverkoper Ticketmaster neemt de volledige schuld op zich voor de problemen die zaterdag optraden bij de ticketverkoop voor de LVK-finale.

LVK 2019
Mogelijk stappen na kaartverkoopdebacle LVK

De organisatie van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK) gaat mogelijk verdere stappen ondernemen tegen kaartverkoper Ticketmaster.

LVK 2019 (11 jan 2020)
LVK moet honderden mensen teleurstellen

De organisatie van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer zegt dat veel mensen die zaterdagochtend betaalden voor kaartjes niet naar het evenement kunnen komen. “Er zijn te veel kaartjes verkocht.“

LVK Voorronde 1 (10 jan 2020)
Problemen met kaartverkoop LVK

De kaartverkoop van de finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoers verloopt moeizaam. Op de Facebookpagina van het LVK stromen tientallen klachten binnen.

Kaartverkoop Pinkpop 2019
Pinkpopkaarten enkel online of bij Buro Pinkpop te koop

Het was een jaarlijkse traditie: Pinkpopgangers die een nacht in de rij stonden bij een platenzaak om een ticket te bemachtigen voor het festival in Landgraaf. Dit jaar gaat het roer om.

Passiespelen Tegelen
Kaartverkoop Passiespelen start in september

De kaartverkoop voor de Passiespelen in Tegelen start eind september.

Jan Smeets tevreden over Pinkpop 2019, op kaartverkoop na

"Ik ben tevreden, alleen zijn er niet genoeg bezoekers in relatie tot het programma."

700 kaarten te veel over de toonbank voor LVK-finale

Door een fout bij ticketbureau Ticketmaster zijn er per ongeluk 700 kaarten te veel verkocht voor de finale van het Limburgs Vastelaovends Leedjes Konkoer (LVK).

Kaartverkoop Pinkpop: 'Dag optreden Pearl Jam loopt hardst'

Pearl Jam blijkt de grote trekker te zijn voor de Pinkpopvrijdag. De kaartverkoop op die dag loopt volgens Jan Smeets het hardste.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV