Jan Smeets tevreden over Pinkpop 2019, op kaartverkoop na

"Ik ben tevreden, alleen zijn er niet genoeg bezoekers in relatie tot het programma."

700 kaarten te veel over de toonbank voor LVK-finale

Door een fout bij ticketbureau Ticketmaster zijn er per ongeluk 700 kaarten te veel verkocht voor de finale van het Limburgs Vastelaovends Leedjes Konkoer (LVK).

Kaartverkoop Pinkpop: 'Dag optreden Pearl Jam loopt hardst'

Pearl Jam blijkt de grote trekker te zijn voor de Pinkpopvrijdag. De kaartverkoop op die dag loopt volgens Jan Smeets het hardste.

Video: Boyd (15) bemachtigt allereerste Pinkpopkaartje

Het allereerste kaartje voor Pinkpop werd zaterdagmorgen bij Buro Pinkpop in Geleen verkocht aan de 15-jarige Boyd Byrman.

Rellen MVV - Roda JC (25 mei 2017) - 1Limburg
Kaartverkoop finale play-offs vanuit De Geusselt uitgesteld

Na de rellen tijdens de eerste play-off-wedstrijd tussen MVV en Roda JC is de kaartverkoop voor het zondag live bekijken van de beslissende wedstrijd vanuit De Geusselt uitgesteld.

Controle bij kaartverkoop MVV om PSV-fans te weren

MVV voert een 100 procent-controle uit bij de kaartverkoop voor het nacompetitieduel met De Graafschap komende vrijdag.

'Inbrekers' Assen kwamen voor Pinkpop-tickets

De politie kreeg zaterdagochtend vroeg een melding van een mogelijke inbraak bij de Primera in Assen.

Voorverkoop Solar in Roermond start 1 november

De voorverkoop van het Solarweekend Festival in Roermond gaat zaterdag 1 november van start. Om 11:11 uur precies zijn de eerste kaarten te koop.

Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda