Overslaan en naar de inhoud gaan

Kaarten wijding bisschop uitverkocht, viering live op L1

Geplaatst opvrijdag 23 november 2018 - 15:23

Er zijn geen kaarten meer te krijgen voor de wijding van Harrie Smeets tot bisschop van Roermond.

De wijdingsplechtigheid is op zaterdag 8 december in de Sint-Christoffelkathedraal in Roermond. Alle ruim 1200 plekken in de kathedraal zijn vergeven, meldt het bisdom. Ook de Munsterkerk is vol. Daar kunnen bijna 300 mensen de viering op een groot scherm volgen.

Gratis kaarten
Belangstellenden konden afgelopen week gratis kaarten bestellen voor de viering, maar die waren binnen enkele dagen allemaal vergeven. Toch hoeft niemand de wijding te missen: L1 zendt de plechtigheid samen met de KRO live uit. De uitzending begint om 10:00 uur.

Lees ook: Wijding nieuwe bisschop live op L1 TV

Deken in Venray
De nieuwe bisschop was jarenlang deken in Venray. Na afloop trekken alle gasten daarom, voorafgegaan door de schutterij van Venray, in een stoet naar Theater De Oranjerie. Daar is gelegenheid de nieuwe bisschop te feliciteren.

Bekijk op L1.nl: Bisschopswijding 8 december live op L1

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen