Overslaan en naar de inhoud gaan

Kaarten slotconcert Rowwen Hèze in rap tempo uitverkocht

Geplaatst opzaterdag 23 april 2016 - 17:04

De kaartverkoop voor het slotconcert van Rowwen Hèze in America was amper begonnen, of de kaarten voor zaterdag waren al uitverkocht.

De kaarten voor het concert op zaterdag 5 november gingen om 10:00 uur in de verkoop. Vijf minuten later waren alle tickets vergeven. Het optreden op vrijdag is nog niet uitverkocht.

Thuisbasis
​Rowwen Hèze treedt elk jaar in het eerste weekend van november op in thuisbasis America. Tijdens die drie dagen worden in totaal 22.500 bezoekers verwacht. Op vrijdag en zaterdag treedt Rowwen Hèze op en op de zondag is er een familie-evenement: Zondag in ’t Zuiden. De kaarten daarvoor gaan pas later in de verkoop.

Lees ook: Normaal van de weg gehaald na slotconcert Rowwen Hèze

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen