Overslaan en naar de inhoud gaan

Kaarten beslissende wedstrijd Fortuna uitverkocht

Geplaatst opzaterdag 21 april 2018 - 8:02

De kaarten voor de allesbeslissende wedstrijd voor Fortuna Sittard om te promoveren naar de Eredivisie zijn helemaal uitverkocht.

De ploeg uit Sittard speelt op 28 april thuis tegen de belofteploeg uit de lichtstad, Jong PSV.

Voorsprong
Vrijdagavond had Fortuna al kans om te promoveren naar de Eredivisie. Ondanks dat het team van Kevin Hofland en Claudio
Braga met 0-1 won van Jong FC Utrecht en drie punten in de wacht sleepte, bleef promotie nog even uit. Wel heeft Fortuna twee punten voorsprong op concurrent NEC in de laatste speelronde.

NEC won vrijdag met 2-0 van Jong AZ. Jong Ajax, dat niet meedingt om promotie, heeft door een 1-2 overwinning op FC Volendam de beste papieren voor de competitiewinst.

Lees ook: Nog geen promotie: Fortuna wacht cruciale apotheose

Huldigingsfeest
Inmiddels maakt Sittard zich al op voor een groot feest op de Markt. Dit zal naar verwachting op 30 april in de avond zijn. Daarnaast zal er voor de wedstrijd tegen Jong PSV ook al goed gefeest worden. Op het Fanplein van de club, voor het stadion, zullen van 16:00 uur onder andere optredens zijn van Big Benny en LVK-winnaars Spik en Span.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen