Overslaan en naar de inhoud gaan

K3 komt Oud-Limburgs Schuttersfeest opschudden

Geplaatst opvrijdag 19 februari 2016 - 21:43

K3 treedt begin juli op een heel bijzondere plek op. De drie meiden zijn dan te zien tijdens het OLS in Maasmechelen.

Tijdens het Oud-Limburgs Schuttersfeest is er op het terrein een feesttent waar Marthe, Klaasje en Hanne een optreden verzorgen. En dat is bijzonder op een feest waar het draait om folklore en traditie.

Familiedag
Het concert is op vrijdag 8 juli, de dag voor de kavelronde. Dan is er een familiedag gepland met optredens van jeugdbandjes en als afsluiter K3. Het is volgens burgemeester Raf Terwingen van Maasmechelen een manier om de jeugd kennis te laten maken met het OLS.

Aanbiedingen
Het feit dat het trio naar Maasmechelen komt is een prestatie van de organisatie, omdat er ook andere aanbiedingen lagen voor een optreden op die dag. In de feesttent kunnen tussen de 3000 en 5000 mensen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?

Dat regelen we voor je. Klik hier.

Tijdelijke actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang de digitale krant gratis!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Kogels over verkeer tijdens OLS in Maasmechelen
Voormalig jeugdspeler Roda JC steelt show op Belgische tv
Schutterij Maasniel wint OLS 2014
Rowwen Hèze op OLS in Maasniel
OLS komt met Rowwen Hèze bier challenge
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen