Dion Graus laat zich gerust tokkie noemen

PVV-Kamerlid Dion Graus heeft dinsdagmiddag opgebiecht er geen probleem mee te hebben als iemand hem een tokkie noemt, en dat hij 'moet opflikkeren uit de Tweede Kamer'.

K3
Optreden K3 binnen vier uur uitverkocht

Het optreden van de populaire meidengroep K3 in Openluchttheater De Doolhof in Tegelen is uitverkocht. Binnen vier uur waren alle online tickets verkocht.

K3
K3 treedt op in openluchttheater Tegelen

De populaire meidengroep K3 treedt op zondag 16 juli op in Openluchttheater De Doolhof in Tegelen.

K3 naar Maastricht met nieuwe show

Hanne, Marthe en Klaasje komen in 2017 naar Maastricht.

K3 komt Oud-Limburgs Schuttersfeest opschudden

K3 treedt begin juli op een heel bijzondere plek op. De drie meiden zijn dan te zien tijdens het OLS in Maasmechelen.

Video: K3 neemt afscheid van fans in bomvol MECC

Duizenden Limburgse kinderen en hun ouders hebben zaterdag in Maastricht afscheid genomen van het oude K3.

K3 - Karen, Kristel en Josje
Afscheidsconcerten K3 in Maastricht uitverkocht

De afscheidsconcerten van K3 in Maastricht zijn uitverkocht. Voor de zes shows op 23 en 24 januari in het MECC zijn geen kaarten meer te krijgen.

Extra afscheidsconcert K3 in Maastricht

K3 geeft een extra afscheidsconcert in het MECC in Maastricht. Vanwege de grote belangstelling geeft de - bij kinderen razendpopulaire - meidengroep een extra concert op 23 januari om 11:00 uur.

ANP
K3 komt met afscheidsconcerten naar Maastricht

K3 neemt afscheid van Limburg. Op 23 en 24 januari 2016 staan Karen, Kristel en Josje met hun afscheidsconcert in het MECC in Maastricht.

Overzicht
Advertentie
'Ik wil iets terug doen voor de maatschappij’

Envida mag zich gelukkig prijzen met de bijna 1.000 vrijwilligers die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor onze bewoners. Hartelijk dank daarvoor!

Zoekt u een zinvolle dagbesteding, voelt u zich aangetrokken tot de zorg en wilt u onze bewoners een dag met een gouden randje bezorgen? Denk dan eens na over vrijwilligerswerk bij Envida. U ondersteunt ons om onze bewoners een zo prettig mogelijke woonsituatie te bieden. Dit kan bijvoorbeeld door het creëren van gezelligheid in de huiskamer, als begeleider bij een wandelgroep, maar ook door mee te helpen in het restaurant.

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk bij Envida, kunt u contact opnemen met het woonzorgcentrum van uw voorkeur. Onze collega’s zullen met u de mogelijkheden bespreken.

Bekijk hier alle mogelijkheden
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts