Overval juwelier Burger Maastricht december 2018

Bosniër niet vervolgd voor geruchtmakende miljoenenroof

Nasuf R. wordt niet vervolgd voor een geruchtmakende horlogeroof bij de Maastrichtse juwelier Burger op kerstavond 2018. De rechter heeft besloten de zaak tegen de Bosnische verdachte te beëindigen.

Overval juwelier Burger Maastricht december 2018
Klap voor justitie: verdachte van miljoenenroof vrijgelaten

Justitie heeft een gevoelige tik geïncasseerd in het onderzoek naar de Maastrichtse horlogeroof bij juwelier Burger. Lazar J. (53), de enige verdachte die vastzat voor de miljoenenklus, is vrijgelaten.

Horlogeroof juwlier Burger Maastricht inbraak 25 december 2018
Justitie maakt jacht op Serviërs na miljoenenroof

In de jacht op de mensen die de Maastrichtse juwelier Burger beroofden in december 2018, heeft justitie vier Serviërs en een Bosniër in het vizier gekregen. Zij zouden voor 1,3 miljoen euro aan horloges hebben gestolen.

Noodgedwongen verhuizing na miljoenenroof juwelier

Juwelier Burger uit de Platielstraat in Maastricht gaat noodgedwongen verhuizen na de miljoenenroof eind vorig jaar.

Miljoenenroof juwelier: nog geen spoor van daders

De politie heeft nog geen spoor van de daders van de horlogeroof bij een juwelier in Maastricht.

Video: horlogeboef op fiets onderuit met miljoenenbuit

De horlogedieven die in de nacht van maandag op dinsdag een miljoenenslag sloegen bij een juwelier in Maastricht, gingen niet helemaal vlekkeloos te werk.

Exclusieve beelden: zo sloegen horlogedieven miljoenenslag

De juwelier in Maastricht, waar in de nacht van maandag op dinsdag voor 1,3 miljoen euro aan horloges is buitgemaakt, heeft de bewakingsbeelden van het inbrekersduo met L1 gedeeld.

Miljoenenbuit: dieven stelen peperdure horloges bij juwelier

Bij een exclusieve juwelier aan de Platielstraat in Maastricht hebben inbrekers 150 peperdure horloges gestolen met een totale waarde van 1,3 miljoen euro.

Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten