Overslaan en naar de inhoud gaan

Juwelenkistje achtergelaten bij Heibloem

Geplaatst opdonderdag 4 december 2014 - 16:24

In het buitengebied van Heibloem is een juwelenkistje gevonden.

In de laatjes van het koffertje zaten onder meer een broche en twee kettingen. Het kistje is waarschijnlijk gestolen, en door de dieven achtergelaten aan de Gesseltweg.

De spullen zijn ingeleverd bij de politie, die via facebook een oproep heeft gedaan om de rechtmatige eigenaar te vinden.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Vijftien mille uitgeloofd voor verlinken inbrekers
Auto belandt in sloot na botsing in Heibloem
Auto na botsing in de greppel in Heibloem
ongeval Heibloem - 19 juli 2019
Meisje (14) ernstig gewond na aanrijding met auto
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen