Overval Benoit Wesly 8 jul 2019

Exclusieve horloges en sieraden buitgemaakt bij roof Wesly

Bij de gewelddadige overval van de Maastrichtse hotelmagnaat Benoit Wesly zijn afgelopen zomer verschillende zeer exclusieve horloges en juwelen gestolen.

Gestolen juwelen in woning Venlo (13 aug 2019)
Politie vindt gestolen juwelen tijdens doorzoeking

Tijdens een doorzoeking van een woning in Venlo heeft de politie juwelen en andere spullen gevonden die vermoedelijk zijn gestolen.

Lieke Martens zet titels om in klinkende munt

Het uitroepen tot Beste Voetbalster van de Wereld en haar benoeming tot Ridder heeft Lieke Martens geen windeieren gelegd.

vuurwapen
120.000 euro gestolen bij woningoverval in Venlo

Bij de woningoverval in Venlo van zaterdagnacht zijn niet alleen juwelen, maar is ook voor 120.000 euro aan contact geld gestolen.

Slachtoffer woningoverval Venlo looft 50.000 euro uit

De bewoner van de woning aan de Veldenseweg in Venlo, waar in de nacht van zaterdag op zondag een gewapende overval plaatsvond, looft een beloning van 50.000 euro uit voor tips over de daders.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten