Overslaan en naar de inhoud gaan

Juul Franssen uitgeschakeld in Doha

Geplaatst opdinsdag 12 januari 2021 - 14:39

Het is Juul Franssen niet gelukt een medaille te pakken op de Masters in Doha. De judoka werd in de herkansingsronde uitgeschakeld door Anriquelis Barrios uit Venezuela.

Franssen liet zich een partij eerder, in de kwartfinale, verrassen met een tani-o-toschi (offerworp) van de nummer twee van het EK Magdalena Krssakova. Franssen is de nummer drie van het EK in Praag vorig jaar.

Hoofdwond
De Reuverse liep in de kwartfinale een kleine hoofdwond op. Ze liet zich naast de mat behandelen en vervolgde de partij met een verband om haar hoofd. Krssakova verraste Franssen daarna met de offerworp en pakte haar daarna in een houdgreep.

Ippon
In de herkansing van de categorie -63 kilogram ging het gelijk op tegen Barrios, maar een halve minuut voor het einde moest Franssen toch haar meerdere erkennen in de Venezolaanse en verloor ze met ippon. Franssen is al zeker van de Olympische Spelen van Tokio, maar moet wel vormbehoud tonen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen