Overslaan en naar de inhoud gaan

Juul Franssen strijdbaar naar Tokio 2021

Geplaatst opdinsdag 24 maart 2020 - 16:15

Judoka Juul Franssen vindt het heel vervelend dat de Olympische Spelen zijn uitgesteld. Toch is ze ook dankbaar dat het evenement niet volledig is afgelast.

De 30-jarige judoka, afkomstig uit Reuver, klinkt strijdbaar. "Ik heb 25 jaar opgebouwd naar dit moment, die basis is niet volledig weg als de Spelen een jaar later zijn. Het is absoluut niet ideaal maar beter dít, dan overslaan."

Studie
Franssen zat net zoals alle Nederlandse topsporters de laatste weken in onzekerheid. Gingen de Olympische Spelen nu wel door of niet? Daarom trainde ze met haar vriend in de garage van haar huis. "Alles was gericht op 28 juli 2020. Volgend jaar zou ik graag mijn studie willen oppakken. Dat beeld zal ik moeten bijstellen. Maar ik ben zeer oplossingsgericht. Ik wil gewoon ontzettend graag naar de Olympische Spelen en een medaille pakken."

Rob Ehrens
Ook bondscoach van de springruiters Rob Ehrens uit Weert is blij met de duidelijkheid. "Het is een desillusie voor de sporters. Van de andere kant is het verzetten van de Olympische Spelen een verlossing, het geeft rust in de tent." Ehrens vindt het verstandig. "We moeten aan onze gezondheid denken." De springruiters zijn al geplaatst voor de Olympische Spelen. Alleen het land heeft een ticket, Ehrens bepaalt uiteindelijk wie er geselecteerd wordt voor het team.

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.
Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Jouw videoboodschap op L1 TV.

Stuur je zelfgemaakte video via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

Overzicht
Advertentie
Juist in deze onzekere tijd speelt veiligheid een grote rol. Houd het veilig in uw winkel!

Wij zijn er voor u in deze onwerkelijke tijd, zodat uzelf, uw personeel én uw klanten een veilig gevoel hebben. Wilt u advies of kunt u wel wat hulp gebruiken om veiligheid te handhaven? Wij staan voor u klaar. Ons beveiligingspersoneel ondersteunt u op het gebied van crowd management, om de klantenstroom in uw winkel te managen. Bovendien kunt u ons inschakelen als een extra toeziend oog in de winkel, zodat uw eigen personeel niet bloot wordt gesteld aan agressie of onbegrip van bezoekers.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Uitgelicht
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV

Wie wil jij een hart onder de riem steken? Stuur je filmpje naar L1 TV via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

De videoboodschappen worden gedurende de hele dag op L1 TV uitgezonden.

Voor je opa, oma, familie of vrienden...
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:40 op L1 TV
AvondGasten: corona in Limburg
Uitgelicht
AvondGasten: corona in Limburg

L1 gaat in samenwerking met Zuyderland en andere Limburgse zorginstellingen een extra programma uitzenden waarbij we ingaan op vragen rond het coronavirus.

Er zullen medische experts aanschuiven antwoord geven op de belangrijkste zaken in de bestrijding van het virus. Daarbij geven ze ook preventietips, lichten ze maatregelen toe in hun eigen instellingen en beantwoorden ze de belangrijkste vragen van de kijkers.

Iedere avond om 18:00 op L1 TV, met een herhaling om 21:00.

Stel hier je vraag over corona
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen