Jan Smeets: 'Ik had Bieber van het podium willen trekken'

Dat Jan Smeets niet blij was met het optreden van popster Justin Bieber op Pinkpop in 2017 was al bekend. Nu gaat de Pinkpopbaas een stapje verder.

Pinkpop wapent zich tegen eikenprocessierups

Pinkpopgangers kunnen opgelucht ademhalen: volgens festivalbaas Jan Smeets worden alle middelen ingezet om de eikenprocessierups te bestrijden.

Justin Bieber en Rihanna dragen 'Sittard'

Wereldsterren zoals Justin Bieber, Rihanna en Kim Kardashian dragen binnenkort een trui waar 'Sittard' op staat.

Pinkpop-beveiliger kaapt aandacht weg van Justin Bieber

Een medewerker van de security op Pinkpop heeft tijdens het optreden van Justin Bieber heel wat aandacht weggekaapt van de zanger.

ANP
Video: Bieber zorgt voor tweespalt op Pinkpopterrein

Gillende tienermeiden en mopperende rockgangers: Pinkpop is verdeeld over de komst van het Canadese tieneridool Justin Bieber naar Landgraaf.

Gillende tieners domineren eerste Pinkpopdag

De eerste dag van Pinkpop zit erop. De ogen waren vooral gericht op Justin Bieber, die - na een Limburgse kwartiertje - op het podium verscheen onder luid gegil van de (jeugdige) menigte.

Justin Bieber weet even niet waar hij is

Justin Bieber is nog jong (23) en kan wat topografische les gebruiken. Dat blijkt wel als hij de menigte in Landgraaf toespreekt en vraagt waar hij is "na 1,5 uur rijden van Düsseldorf".

Biebergekte barst los op Pinkpop

Het Canadese tieneridool Justin Bieber staat zaterdag vanaf 21:00 uur op het hoofdpodium in Landgraaf. De (gillende) fans laten via social media zien hoe trots ze zijn op hun muzikale held.

Video: de jongste Bieberfan (7) op het Pinkpopterrein

Opvallend veel jeugdig publiek zaterdag op Pinkpop. Dat heeft alles te maken met het optreden van tieneridool Justin Bieber. Zelfs een meisje van 7 staat met haar ouders bij het hoofdpodium.

Deze Beliebers kunnen niet wachten op Justin

Tieneridool Justin Bieber maakt heel wat los onder de jongeren. Op Pinkpop staat de Canadees zaterdagavond op het hoofdpodium. De Beliebers kunnen niet wachten tot Justin het podium opklimt.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten