Overslaan en naar de inhoud gaan

Juridische strijd om Beluga gaat door

Geplaatst opwoensdag 8 januari 2020 - 11:51

Na de uitspraak in kort geding rondom restaurant Beluga Loves You in Maastricht is de juridische strijd nog niet voorbij.

De nieuwe eigenaar Servais Tielman start een bodemprocedure tegen voormalig eigenaar Hans van Wolde.

Schadevergoeding
Hij wil daarmee een schadevergoeding krijgen voor de kosten die hij zegt te moeten maken voor lekkage in de keuken. Die eis is in het kort geding door de rechter afgewezen. Wel moet Van Wolde zijn pop-up restaurant in Maastricht sluiten.

Lees ook: Restaurant Hans van Wolde moet dicht van rechtbank

Advies rechtbank
De rechter had tijdens de zitting nog ervoor gewaarschuwd dat een bodemprocedure niet aantrekkelijk is gezien de lange tijdsduur en de daarbij behorende kosten. Maar Tielman zet de zaak nu toch door in de hoop dat zijn eis dan alsnog wordt gehonoreerd.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen