Overslaan en naar de inhoud gaan

'Jumbo-Visma wil salaris Dumoulin bijna verdubbelen'

Geplaatst opdonderdag 11 juli 2019 - 15:49

Tom Dumoulin zou een financiële klapper kunnen maken met een eventuele overstap naar de wielerploeg Jumbo-Visma.

Volgens Cyclingnews is het team bereid om het salaris van de Maastrichtse tijdritspecialist bijna te verdubbelen.

Mooi salaris
Dumoulin strijkt nu een salaris op van ongeveer 1,5 miljoen. Bij Jumbo-Visma kan hij zo'n 2,5 miljoen op jaarbasis gaan verdienen, zo meldt de wielerwebsite.

Geruchten
Vorige week kwam het AD met het nieuws dat het lopende contract van de 28-jarige Limburger naar alle waarschijnlijkheid zal worden ontbonden bij Team Sunweb. Volgens de krant aast Jumbo-Visma op zijn handtekening. Dumoulin, die op dit moment uit de running is vanwege een knieblessure, zei tegen De Telegraaf dat een vertrek nog niet aan de orde is. Team Sunweb reageerde verrast op de berichtgeving dat hun topman zou willen verkassen.

Lees ook: Team Sunweb 'verrast' over vertrekgerucht Dumoulin

Knieblessure
Vanwege een scheurtje in zijn pees koerst Dumoulin niet mee in de Tour de France. De blessure lijkt ernstiger dan eerder werd gedacht, waardoor ook de deelname aan de Vuelta in gevaar dreigt te komen.

Lees ook: Knieblessure Dumoulin toch ernstiger: Vuelta in gevaar

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen