Overslaan en naar de inhoud gaan

'Jumbo-Visma wil salaris Dumoulin bijna verdubbelen'

Geplaatst opdonderdag 11 juli 2019 - 15:49

Tom Dumoulin zou een financiële klapper kunnen maken met een eventuele overstap naar de wielerploeg Jumbo-Visma.

Volgens Cyclingnews is het team bereid om het salaris van de Maastrichtse tijdritspecialist bijna te verdubbelen.

Mooi salaris
Dumoulin strijkt nu een salaris op van ongeveer 1,5 miljoen. Bij Jumbo-Visma kan hij zo'n 2,5 miljoen op jaarbasis gaan verdienen, zo meldt de wielerwebsite.

Geruchten
Vorige week kwam het AD met het nieuws dat het lopende contract van de 28-jarige Limburger naar alle waarschijnlijkheid zal worden ontbonden bij Team Sunweb. Volgens de krant aast Jumbo-Visma op zijn handtekening. Dumoulin, die op dit moment uit de running is vanwege een knieblessure, zei tegen De Telegraaf dat een vertrek nog niet aan de orde is. Team Sunweb reageerde verrast op de berichtgeving dat hun topman zou willen verkassen.

Lees ook: Team Sunweb 'verrast' over vertrekgerucht Dumoulin

Knieblessure
Vanwege een scheurtje in zijn pees koerst Dumoulin niet mee in de Tour de France. De blessure lijkt ernstiger dan eerder werd gedacht, waardoor ook de deelname aan de Vuelta in gevaar dreigt te komen.

Lees ook: Knieblessure Dumoulin toch ernstiger: Vuelta in gevaar

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen