Overslaan en naar de inhoud gaan

Jumbo plaagt Albert Heijn in Kerkrade

Geplaatst opwoensdag 25 maart 2015 - 7:47

Een plaagstootje of een goed bedachte marketingstunt? In Kerkrade heeft Jumbo iets nieuws bedacht om concurrent Albert Heijn de loef af te steken.

Op de parkeerplaats voor het Rodastadion, vlakbij Albert Heijn XL, staat een camper met reclame voor Jumbo.

Niet blij
Over de bedoeling daarvan kan Jumbo-woordvoerder Maurice Nieuwland niets zeggen. Albert Heijn is uiteraard niet blij. Manager Ger Gootzen bijt echter op zijn lip en verwijst naar het hoofdkantoor in Zaanstad. Daar houden ze zich diplomatiek op de vlakte. Zelf zouden ze zoiets niet doen, zegt Hoogkamer. "Wij wijzen klanten op onze eigen aanbiedingen. Daar laten we het bij."

Tactiek
Albert Heijn is volgens haar niet van plan om iets te ondernemen tegen die camper van Jumbo: "Zij kiezen hun tactiek, wij de onze." Roda JC zit wel in zijn maag met de actie. Jumbo is sponsor, maar de club wil uiteraard ook buurman Albert Heijn te vriend houden. "We gaan toch maar eens met beide partijen praten", zegt woordvoerder Rob Goossens.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier

Gerelateerde berichten

Albert Heijn Geleen vernietigt producten na defect koeling
Brand AH XL in Kerkrade
Evacuatie na brand bij Albert Heijn XL in Parkstadstadion
La Place
Supermarktketen Jumbo mag La Place overnemen
Jumbo maakt excuses voor racistische tekst van werknemer
Overzicht
Advertentie
Win € 5.000,- shoptegoed!

Weekend van de klant in Genk. Op zaterdag en zondag 2 en 3 oktober in het centrum van Genk. Met straatanimatie, live optredens en prijzenpot van €5.000,- shoptegoed.

Bekijk de actie hier
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen